ELEKTROMEHANIKA MBM

Smo podjetje, ki se nahaja v osrednjisloveniji v Kamniku. Z več kot 40 let delovnih izkušenj na področju finomehanike in elektromehanike smo na tem področju dela kvalitetni, hitri, zanesljiv.

Po toliko letih dela smo prišli v neko novo obdobje z tehnologijo in smo se začeli tudi ukvarjati z lastnim razvojom, navijanje raznoraznih jeder špul,…in izdelavo lastnih prototipnih preciznih linearnih pomikov za pozicioniranje, lasten razvoj naprav (navijalne mašine za navijanje raznoraznih jeder, mašine za vstavljanje težkih magnetov v razne šalce kalupe…)

Novo v ponudbi MBM je tudi obdelava kovin in sicer CNC, KLASIČNA obdelava kovin, lasten razrez materjala, varjenje manjših konstrukcij,…

V ponudbi MBM imamo tudi dela na ekscentrični štanci do 4 TONE in sicer prebijanje elektro pločevine za izdelavo jeder zvarimo jih tudi po TIG postopku.

Našim strankam nudimo kakovostno previjanje in popravilo vseh vrst elektromotorjev do 500kw.

Previjamo izdelujemo in servisiramo seveda vse kar je navito z bakreno žico.

  • izdelava in previjanje transformatorjev, dušilk…
  • izdelava jeder od izvedbe do končnega navitja…
  • navijanje feritnih transformatorjev in dušilk…
  • Proizvodnja vseh vrst elektromagnetnih tuljav do20kvA…
  • obnova elekromagnetov, retarderjev, usmrenikov…
  • servis električnega orodja…
  • Lasten razvoj naprav..
  • Fleksibilnost in inovativnost..

 

S poslovnimi partnerji se veselimo  sodelovanja z vami, vaš MBM.

OBDELAVA KOVIN
MBM

CNC obdelava je v zadnjih letih hitro prevladala v proizvodni industriji zaradi svoje visoke natančnosti in ponovljivosti. Ker je danes na voljo več CNC tehnologij, vam bo razumevanje osnov CNC obdelave pomagalo razlikovati med njihovimi značilnostmi. Ena od teh inovativnih tehnologij je CNC turning.

CNC turningje zelo natančen in učinkovit subtraktivni obdelovalni proces, ki deluje po principu stružnice. Vključuje postavitev rezalnega orodja ob obdelovanec, da odstranimo materiale in damo želeno obliko. Vključuje odstranjevanje materialov iz vrtečega togega obdelovanca z uporabo nerotacijskega rezalnega orodja. Postopek CNC struženja lahko proizvede komponente različnih oblik in velikosti glede na vrsto operacije struženja. Medtem ko je ta koncept videti precej preprost, je visokokakovostno CNC struženje lahko zapleteno.